Спорт

Дуљај: Максимално агресивно и увек на гол више

Тренер фудбалера Партизана, Игор Дуљај, изјавио је да његов тим не сме да потцени екипу Радника и додао да црно-бели иду на победу у наредном мечу 27. кола Суперлиге Србије
Дуљај: Максимално агресивно и увек на гол више© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Партизан је у прошлом колу СЛС победио Младост у Лучанима 3:0, што је била прва победа Игора Дуљаја на клупи црно-белих.

"Увек је добро када се победи. Вратило се самопоуздање, лакше се дише, другачија је атмосфера. То је позитиван сигнал, надамо се да ћемо наставити у том ритму. Морамо да напорно радимо и да контролишемо игру, ако то успемо резултат ће доћи сам по себи", рекао је Дуљај на конференцији за медије.

Утакмица између Партизана и Радника биће одиграна у петак од 16 сати на стадиону у Хумској.

"Имамо лепу прилику да против Радника наставимо серију победа на нашем стадиону. Радник има младог, перспективног тренера, који је доста озбиљан. Знам како он ради, његова екипа игра организовано и чврсто у одбрани. Оно што је најважније да се ми сконцентришемо на нашу игру, знамо шта би требало да урадимо у овој утакмици", додао је Дуљај и позвао навијаче да дођу у великом броју на овај меч.

Он је најавио да ће Рикардо Гомеш бити у конкуренцији за састав против Радника.

"Ако потценимо противника, лоше ћемо проћи. Најважније је будемо максимално агресивни без обзира на име противника. Морамо да ставимо до знања противнику шта желимо на овом мечу. Ја сам увек за гол више. Треба да наставимо у овом ритму. У овом тренутку нам је потребан сваки играч", истакао је Дуљај.

Партизан је други на табели са 54 бода, док је Радник последњи са 17.

image