Спорт

Добрић: Следи борба за трофеје; Вилдоза: Прошао сам кроз проблеме, трудим се да се вратим

Кошаркаш Црвене звезде Огњен Добрић изјавио је након утакмице са Валенсијом да његова екипа није имала падове као на претходним мечевима
Добрић: Следи борба за трофеје; Вилдоза: Прошао сам кроз проблеме, трудим се да се вратим© ATA Images

Кошаркаши Црвене звезде победили су екипу Валенсије са 92:73 и стигли до 14. победе у Евролиги ове сезоне.

Огњен Добрић је са 16 поена био један од најефикаснијих у тријумфу српске екипе.

"Јако битна победа за самопоуздање. Играли смо добро свих 40 минута, нисмо имали падове као у неким ранијим утакмицама. Било је енергије, видљиво како смо имали добру игру на обе стране. Засад мислим да смо последње две утакмице одиграли без грешке, не знам да ли се нешто променило, али смо више фокусирани на терен, на оно што се договоримо са тренером на тренинзима", рекао је Добрић.

Српски кошаркаш додао је да не зна због чега су црвено-бели имали велике осцилације.

"Зашто су се дешавали падови у игри – не знам. Више их нема и надам се да их неће ни бити јер сада иде оно најбитније, борбе за трофеје. Овако треба да изгледамо, овакву енергију и концентрацију да показујемо на свакој утакмици", истакао је Добрић.

Бек црвено-белих Лука Вилдоза је изјавио да се труди да се врати у његов стари ритам.

"Играм добро, посебно јер сам убацио неке тројке. Трудим се да се вратим у свој ритам, али битно је да као екипа играмо добро. Побеђујемо и губимо као тим. Имао сам неке проблеме у приватном животу, осећао сам се тужно. Радим на самопоуздању свакодневно. Морам да потрошим енергију, долазим свакодневно на тренинге, радим јако у теретани, шутирам више него раније. Заиста се трудим да се вратим у препознатљиви ритам", закључио је Вилдоза.

image