Спорт

Мијатовић: Анчелоти није више срећан у Реал Мадриду као некада

Славни голгетер и човек који је голом у финалу Лиге шампиона 1998. донео Реалу трофеј првака Европе после 32 године коментарисао је италијанског стручњака на клупи Мадриђана
Мијатовић: Анчелоти није више срећан у Реал Мадриду као некадаGetty © Tullio M. Puglia / Stringer

Бивши фудбалер Реала и репрезентативац Југославије Предраг Мијатовић изјавио је да види промену у понашању Карла Анчелотија.

Фудбалери Реала су током сезоне у Примери пролазили кроз кризу, али су прошле седмие победили екипу Барселоне 4:0 у реванш утакмици полуфинала Купа краља и пласирали се у финале.

"Његово понашање се мало променило. Лице му је озбиљније у односу на период када је стигао. Морате да схватите да је Реал Мадрид веома компликован клуб и да ситуација увек зависи од тога да ли ће се освајати титуле", почео је Мијатовић.

"Анчелоти мора да остане миран, јер га играчи и сви генерално много воле. Осећам да се нешто дешава и да Карло није срећан као пре неколико месеци. Волео бих да остане бар још годину дана. Тиму иде добро, али је дефинитивно све јако заморно", истакао је Мијатовић.

Реал Мадрид је и даље у игри да одбрани трофеј у Лиги шампиона, бориће се за освајање Купа краља, али су у Ла Лиги тренутно другопласирани са чак 12 бодова заостатка за водећом Барселоном.

image