Спорт

Обрадовић: Партизан може да буде пети, шести или седми - хоћемо још

Црно-бели ће играти у плеј-офу Евролиге, сада се још само поставља питање на којој позицији ће завршити регуларни део сезоне
Обрадовић: Партизан може да буде пети, шести или седми - хоћемо још© Dusan Milenkovic/ATAImages

Кошаркаши Партизана пласирали су се у Топ 8 фазу Евролиге, пошто су у претпоследњем 33. колу савладали Монако на гостовању 88:84 и тиме потврдили сјајне резултате ове сезоне.

Тренер Жељко Обрадовић је након сусрета честитао на успеху својим играчима и поручио да је свестан да његова екипа у последњем колу може додатно да побољша пласман.

"Срећан сам што смо победили и прошли међу осам најбољих. Честитам мојим играчима на свему што су урадили. Била је тешка утакмица против тима који је обезбедио предност домаћег терена, честитам им на сјајној сезони. Желим да се захвалим навијачима Партизана, они су наша снага, помажу екипи. Не само у Београду, имамо велику подршку где год да одемо. Важно је што нам помажу да будемо на том нивоу који је неопходан", рекао је Обрадовић.

У последњем колу црно-бели дочекују Панатинаикос и тада ће бити познат коначан пласман и противник у четвртфиналу.

"Управо сам добио информацију да можемо да поправимо позицију и да не можемо да будемо осми. Пети, шести, седми, видећемо. Имамо меч пред нашим навијачима, пробаћемо да наставимо да играмо на том нивоу. И још једном да се захвалим овим дивним људима на подршци", закључио је Обрадовић.

image