Спорт

Мијаиловић: Пласман Партизана у Топ 8 је велики успех Србије и српског спорта

Први човек црно-белих био је пресрећан након пласмана кошаркаша у наредну фазу Евролиге
Мијаиловић: Пласман Партизана у Топ 8 је велики успех Србије и српског спорта© Dusan Milenkovic/ATAImages

Председник кошаркашког клуба Партизан изјавио је након утакмице са Монаком да је пласман црно-белих у Топ 8 фазу Евролиге велики успех Србије и српског спорта, преноси "Спортклуб".

Кошаркаши Партизана и дефинитивно су обезбедили пласман у Топ 8 Евролиге, пошто су у утакмици 33. кола савладали Монако на гостовању 88:84 (18:22, 24:13, 20:21, 26:28).

"Имали смо добар осећај да ћемо победити Монако. Имао сам тај осећај и кад је Пантер преузео одговорност и шутнуо тројку, знао сам да ће погодити. Пресрећан сам био у том тренутку, захвалио бих се момцима и читавој екипи, дали су више од максимума. Ово је велики успех за све нас у Партизану, после 13 година играмо Топ 8 фазу. Ово је велики успех и Србије и српског спорта, пре свега, велика радост за све нас заједно", изјавио је Мијаиловић.

Осврнуо се председник Партизана на подршку навијача током сезоне.

"Чекају нас велики спектакли против Панатинаикоса, као и потом у Топ 8, где још чекамо ривала. Биће незаборавно, биће то још једна страница историје коју ћемо исписати ове године. Заиста бих желео да се захвалим навијачима који су давали снажну подршку екипи. Ово нема нико на свету. Не кажем случајно нико, стварно тако мислим, да нам неко даје оволику подршку, верујем да ћемо достићи рекорд Евролиге са њима", закључио је Мијаиловић.

image
VV inauguration
banner