Спорт

Реал лагано победи, Анчелоти упозорава: Не смемо да се опустимо у Лондону

Мадриђани имају лепу предност против Челсија, а тренер европских шампиона не жели да његов тим помисли да је све решено
Реал лагано победи, Анчелоти упозорава: Не смемо да се опустимо у ЛондонуGetty © Florencia Tan Jun / Stringer

Тренер фудбалера Реала Карло Анчелоти изјавио је након утакмице са Челсијем да у реванш утакмици његова екипа не сме да се опушта, преноси "Марка".

Фудбалери Реала победили су у Мадриду екипу Челсија са 2:0 у првој утакмици четвртфинала Лиге шампиона.

"Исто као у Мадриду, морамо играти у Лондону. Не смемо да помислимо на два гола предности, да бранимо или слично. Пуна концентрација од првог до 90. минута, све исто као и вечерас. Валверде је вероватно био најбољи на терену. Играо је са таквом енергијом, помогао и у одбрани и у нападу. Мислим да је Феде био невероватан, колико је лопти одузео и вратио у наш посед. Лампард је спремио Челси. Видели сте колико је Челси био опасан, стрепели смо у појединим ситуацијама. Зато и кажем да не сме бити опуштања у реваншу", изјавио је Анчелоти.

Реванш је на програму 18. априла на стадиону "Стамфорд бриџ" у Лондону.

"Поносан сам на десеторицу људи који су тада остали на терену. Били су сјајни. Нису успели да нас отворе. Оно што је разочаравајуће је што смо им ипак дозволили тренутак непажње и примили други гол. Стварно штета. Бар да смо постигли један гол, а било је прилика, Жоао Феликс, Рахим Стерлинг, Мејсон Маунт, итд. Резултат је реалност, али било је и добрих потеза. Посебне ствари се могу десити на 'Стамфорд бриџу'. Морамо да верујемо. Добар смо тим као и они. Потребно је само мало више самопоуздања и вере у себе. Играчи не знају колико су добри", истакао је тренер Челсија Френк Лампард.

image
VV inauguration
banner