Спорт

Бројни знакови указују да се Меси враћа у Барселону

Како преноси добро обавештени каталонски новинар Ђерар Ромеро, увелико се у Барселони, али и Ла Лиги, припремају на повратак Лионела Месија, којем истиче уговор са ПСЖ-ом
Бројни знакови указују да се Меси враћа у БарселонуGetty © David Ramos

Из дана у дан, приче о потенцијалном повратку Лионела Месија у Барсу су све интензивније.

Бројни европски медији утркују се у преношењу информација о Месијевој одлуци о наставку каријере.

Ђерар Ромеро, каталонски новинар који је у претходне две године доказао да има више него поуздане изворе блиске "Блауграни", пренео је занимљиве информације везане за Месијев повратак у Барсу.

Ромеро је пренео да се Ла Лига и Барселона увелико српемају за повратак аргентинског фудбалера.

Како преноси каталонски новинар, појавиле су се фотографије легенде Барсе, које је шпанско првенство спремило да објави када и уколико повратак буде званичан.

Поред тога, Ромеро тврди да маркетинг тим Барселоне увелико ради на "пројекту Меси" и на припреми материјала и ствари везаним за њега.

Навијаче Барселоне "запалила" је и изјава самог Месија, који је причао о својој будућности.

"Не знам шта носи будућност. Волим да фантазирам о томе шта би могло да се деси, али не знам шта ће се десити и шта ће бити. Како буде Бог желео, то ће се десити", недавно је изјавио Меси.

Популарни Фабрисио Романо је такође изнео занимљиву информацију, која каже да се тренер Барсе Ћави, веома често чује са Месијем и да увелико причају о повратку у Барселону.

И док се ситауција са Месијем свакога дана "закувава", Барселона ради и на осталим пројектима и појачањима.

Како наводе локални медији, нови играчи тима који са клупе предводи Ћави, требало би да буду Илкај Гундоган и Иниго Мартинез, којима истичу уговори са Манчестер ситијем и Атлетик Билбаоом.

Двојица фудбалера су, наводно, уговорили личне услове са Барселоном и једино што је преостало јесте да Ла Лига одобри њихову регистрацију.

image
VV inauguration
banner