Спорт

Нагелсман одустао од Челсија, окреће се Тотенхему који је отпустио тренера

Немачки фудбалски стручњак Јулијан Нагелсман, одустао је од идеје да постане нови тренер Челсија, преносе бројни европски медији и додају да је некадашњи шеф струке Бајерна, заинтересованији за место менаџера Тотенхема
Нагелсман одустао од Челсија, окреће се Тотенхему који је отпустио тренераGetty © Dean Mouhtaropoulos

Деловало је као да је Челси био веома близу у проналажењу тренера који ће наследити Френка Лампарда, али се ситуација врло брзо преокренула.

Након што је и Луис Енрике "отпао" из потенцијалних кандидата за клупу "плаваца", исто се дешава и са Јулијаном Нагелсманом.

Како преносе бројни европски медији, а пре свега британски, млади немачки стручњак није био задовољан дугорочном визијом и планом тима из Лондона, те је одустао од кандидатуре за место новог тренера Челсија.

Такође, додаје се да Нагелсманове потезе помно прати управа Тотенхема.

"Петлови" су такође у потрази за новим тренером, а Јулијан Нагелсман им је "више него интересантан".

Тотенхем је за викенд доживео један од најубедљивијих пораза у историји клуба у Премијер лиги, пошто је на "Сент Џејмс парку" декласиран од Њукасла са 6:1.

Епилог тог пораза био је отказ принудном тренеру Кристијану Стелинију, који је на клупи тима са северног Лондона, остао после растанка "петлова" и Антонија Контеа.

image