Спорт

Гвардиола блиста после победе над Арсеналом: Сада је све у нашим рукама, не смемо да изгубимо фокус

Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола рекао је да је његов тим после тријумфа над Арсеналом близу одбране титуле у Премијер лиги
Гвардиола блиста после победе над Арсеналом: Сада је све у нашим рукама, не смемо да изгубимо фокусGetty © Shaun Botterill / Staff

Манчестер сити је синоћ на свом терену победио Арсенал 4:1 у мечу 33. кола Премијер лиге. Арсенал је први на табели Премијер лиге са 75 бодова, док је Манчестер сити други са 73, али лондонски клуб има две утакмице више.

"Одиграли смо добар меч од првог до последњег минута. Уживамо да играмо на свом терену пред нашим навијачима. Остало нам је седам утакмица до краја. Сада је све у нашим рукама и не смемо да изгубимо фокус. Реалност је да је Арсенал и даље испред Ситија, а нама од наредна три меча зависе како ћемо ући у финиш сезоне. Kада дођете у ситуацију да све зависи од вас, онда то морате да искористите", рекао је Гвардиола.

Манчестер сити ће до краја сезоне у Премијер лиги играти са Фуламом, Вест Хемом, Лидсом, Евертоном, Челсијем, Брајтоном и Брентфордом.

"Ова утакмица није била одлучујућа, али била је важна, то не можемо да негирамо. Међутим, и даље смо два бода у минусу. Морамо овако да наставимо, не смемо да изгубимо концентрацију. Морамо да се одморимо и припремимо за Фулам", закључио је Гвардиола.

image
VV inauguration
banner