Спорт

Обрадовић: Знају се наши циљеви, ништа се није променило

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић је пред одлучујући меч четвртфиналне серије АБА лиге против Студентског центра рекао да се циљеви клуба знају и да се ништа није променило упркос две тешке утакмице против ривала из Подгорице
Обрадовић: Знају се наши циљеви, ништа се није променило© KK Partizan

"Знамо да је то утакмица која изискује оно што је најбитније: концентрацију, мотивацију и огромну жељу да се прође у следеће коло. Играли смо целе сезоне да би играли ове утакмице у плеј-офу. Знају се циљеви, ништа се није променило без обзира што смо одиграли две веома тешке утакмице против Студентског центра. Наравно, дочекујемо их са великим респектом али и са вером у сопствене могућности да ћемо одиграти боље него што је био случај у претходна два меча", поручио је Обрадовић. 

Заменик капитена Данило Анђушић истиче да Партизану овај меч "значи све".

"Изборили смо мајсторицу, вратили серију код нас кући. Сувишно је говорити о томе шта нам та утакмица значи. Значи нам све. На нама је да се мотивишемо, покажемо много бољу енергију у односу на прве две утакмице и да играмо доста паметније како би изборили ту победу, то јест изборили пласман у полуфинале", истакао је Анђушић.

image