Спорт

Хрват испрозивао Ролан Гарос: Ово је моје најгоре искуство, као да нисам на гренд слему

Иван Додиг је на свом Инстаграм профилу објавио поруку којом је открио да на париском гренд слему иза кулиса не функционишу све ствари тако савршено
Хрват испрозивао Ролан Гарос: Ово је моје најгоре искуство, као да нисам на гренд слемуGetty © Clive Brunskill / Staff

Организатори Ролан Гароса од почетка турнира трпели су критике због тога што ниједан меч женског сингла није добио прилику да буде смештен у вечерњи термин на централном терену "Филип Шатрије", све до последње недеље када су на терену биле Арина Сабаленка и Слоун Стивенс.

Ипак, сада челници париског гренд слема трпе критике и за своју наводно катастрофалну организацију, а о томе је на друштвеним мрежама писао хрватски тенисер Иван Додиг.

Додиг је критиковао Ролан Гарос да се не понашају као гренд слем, јер трофејном тенисеру нису обезбедили превоз од смештаја до комплекса у Булоњској шуми уочи његових мечева, као што је то обично случај.

"Транспорт на Ролан Гаросу је моје најгоре искуство откад сам на АТП туру. Не долазе да ме покупе испред хотела јер сам наводно предалеко за њих да дођу по мене. Али долазе по мене два километра од мог хотела, јер је то дестинација на коју могу да дођу. Мало сам збуњен, јер не знам да ли играм на гренд слему или фјучерс турниру", написао је Додиг.

Иначе, Хрват из Међугорја је шестоструки гренд слем шампион, пошто је освојио два таква турнира у дубл и четири у микс-дубл конкуренцији.

image
VV inauguration
banner