Спорт

Јокић: Ђоковић ми је писао, стварно!

Двојица најбољих српских спортиста однедавно су у контакту и имају прилику да малтене у истом тренутку учине нешто што нико пре њих није
Јокић: Ђоковић ми је писао, стварно!© Tanjug/AP Photo/Lynne Sladky

Српски кошаркаш Никола Јокић открио је да је добио поруку од Новака Ђоковића и да је велика привилегија имати најбољег тенисера света за сународника.

Јокић је на конференцији за медије после победе Денвера у Мајамију (108:85) рекао да је порука стигла, након што је недавно признао да нема његов број, после чега је Ђоковић из Париза поручио да је набавио број и да ће му се јавити.

"Послао ми је поруку, писао ми је, стварно. Није лагао", почео је Јокић.

Додао је да Србија треба да буде поносна што има једног таквог спортисту.

"Он је сјајан, пише историју увек. Завршиће каријеру као један од најбољих икада, ако не и најбољи, има велику прилику да освоји још један гренд слем. Имати њега за сународника је велика част. Људи у Србији су веома срећни због његових успеха и због тога што долази из Србије", истакао је Јокић.

Јокић ће се у ноћи између понедељка и уторка борити за НБА титулу, а Ђоковић ће у недељу у финалу Ролан Гароса играти против Норвежанина Каспера Руда за 23. рекордни гренд слем у каријери.

Момак из Сомбора је још једном предводио Нагетсе до брејка у Мајамију и дошао на корак до освајања најјаче лиге на свету.

image