Спорт

Давидовац и Милутинов за РТ Балкан: У Москви је све било савршено, незаборавно је искуство

Кошаркашки репрезентативци Србије Никола Милутинов и Дејан Давидовац, у разговору за РТ Балкан, осврнули су се на период када су бранили боје екипе ЦСКА из Москве, те причали о третману и гостопримству у руском клубу
Давидовац и Милутинов за РТ Балкан: У Москви је све било савршено, незаборавно је искуство© RT Balkan / Aleksandar Petrović

Милутинов и Давидовац налазе се на ширем списку селектора Светислава Пешића за Мундобаскет у Јапану, Филипинима и Индонезији.

Очекује се да ће обојица бити међу 12 путника за Манилу, где ће "орлови" играти први део Светског првенства.

Давидовац и Милутинов су до недавно бранили боје ЦСКА из Москве, а о руском клубу имају само речи хвале.

"Прихватили су ме невероватно. Ради се о једном од најбољих и највећих клубова у Европи. Невероватна је организација и имам само речи хвале", рекао је Никола Милутинов.

Српски центар је у руском тиму доживео и тежу повреду, али то није променило третман који је имао и уживао.

"Пазили су ме у тешким моментима каријере, када сам доживео повреду. За мене лично, невероватно искуство", додао је Милутинов.

Годину дана у екипи ЦСКА провео је и Дејан Давидовац, који се недавно вратио у редове Црвене звезде.

"Ја сам годину дана био тамо, прихватили су ме сви како треба. Нисам очекивао толико добар пријем и однос свих у клубу. Имао сам Николу да ми помогне око доста ствари тамо. Брзо је све прошло, али било је сјајно", кратак и јасан био је Давидовац.

image