Спорт

Јокића "туку" како стигну, а судије ћуте - Денвер изгубио други пут у низу

Нагетси су у лошој серији са три пораза у последња четири меча, а у Кливленду је било упадљиво и да критеријум суђења према Николи Јокићу није на нивоу на ком би требало да буде
Autor: YouTube / nba screen

Кошаркаши Денвера уписали су четврти пораз у сезони, пошто су у ноћи између недеље и понедељка изгубили у Кливленду 121:109.

НБА шампиони тако су уписали трећи пораз у последња четири сусрета и показали да нису у идеалној форми, а слабију партију него иначе пружио је и Никола Јокић.

Српски центар окончао је сусрет са 18 поена, 10 скокова и седам асистенција, у мечу у ком је Денвер био у заостатку током читаве утакмице и са мало расположених играча.

Јокић је био далеко боље чуван, па је забележио тек осам погодака из 13 шутева из игре, мада је и даље упадљиво да је поред врло жустре игре ривала ишао на линију за слободна бацања тек пет пута. Судије и даље не намећу праведан критеријум суђења, па и Србин далеко више испашта.

У Денверу је најефикаснији био Мајкл Портер јуниор са 21 поеном, док је Кристијан Браун придодао 13. У редовима Кливленда је Даријус Гарланд био расположен са 26 поена, док је Крег Портер убацио 21 поен.

Нагетси су овим поразом пали на треће место Западне конференције, иза Минесоте и Оклахоме, док су Кавалирси уписали седми тријумф и налазе се на осмој позицији Источне конференције.

image