Спорт

Дуљај: Партизан има само један проблем - ако он не буде спреман, онда морам да мењам тим

Партизан у Хумској дочекује ТСЦ у суботу, у првом мечу после репрезентативне паузе
Дуљај: Партизан има само један проблем - ако он не буде спреман, онда морам да мењам тим© FK Partizan

Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај изјавио је на конферецији за медије пред утакмицу са екипом ТСЦ-а, да верује да ће публика имати шта да види на предстојећем мечу.

Фудбалери ТСЦ-а из Бачке Тополе у суботу од 18.30 часова гостују у Београду екипи Партизана у утакмици 16. кола Суперлиге Србије.

"Највећа енигма је Михајло Илић, због ударца у стопало није тренирао последња два дана, чекам вести да ли ће данас. Осим тога, и Северина је испао из тима. Уколико Илић не буде играо, морам да мењам неке ствари што се тиче избора у нападу, јер је нама штопер 'бонус'. Ако Михајло може онда знам тим. У супротном морам да мењам. Наравно да нам значе сви, па и Салдања, али не можемо сад да плачемо и кукамо", истакао је Дуљај и додаје да очекује тешку утакмицу.

"Верујем да ће публика имати шта да види, јер и Партизан и ТСЦ негују нападачки фудбал. Надам се да ћемо креирати више шанси од ривала. Желео бих да навијачи дођу у што већем броју, за нас је био шок кад смо их онолико видели против Чукаричког на нашем стадиону. Стварно су нам потребни. Не знам како ко схвата моје речи, али навијачи су стварно наш ветар, наш штит, много значе екипи. Знам да не долазе због бесплатног улаза, већ што желе квалитетан фудбал. Само нека дођу, имаће шта да виде, без обзира на временске услове", изјавио је Дуљај.

Потом се осврнуо на квалитете противника.

"Има доста квалитетних појединаца, попут Цветковића, Миловановића, Ћирковића, Ђаковца или Ђорђевића, али је најјаче оружје тренер Жарко Лазетић. Људи у клубу га боље познају од мене, јер нисам био у клубу док је он радио код нас, али знамо његов стил. Лазетић не одступа од начина игре без обзира на противника, супроставио се и екипама у Европи, као и Црвеној звезди, раније са нама", закључио је Дуљај.

image