Спорт

Бахар се бранио после Звездиног краха: Па не могу ја да дајем голове

Црвено-бели су се у уторак увече опростили од шанси да и на пролеће наставе учешће у УЕФА такмичењима
Бахар се бранио после Звездиног краха: Па не могу ја да дајем голове© Tanjug/Jan Woitas/dpa via AP

Фудбалери Црвене звезде елиминисани су из европских такмичења коло пре краја групне фазе Лиге шампиона, пошто су у Берну у уторак увече изгубили 2:0 од Јанг бојса.

Због тога су остали без шанси за пласман у нокаут фазу Лиге Европе, а тренер црвено-белих Барак Бахар након сусрета је рекао да сви подједнако сносе кривице за такав исход.

"Никада не одустајем, не размишљам о оставци и верујем у овај тим. Кривица је на свима, последњи смо у групи, али морамо да гледамо и добре ствари, сваки меч смо се борили до краја и треба да наставимо да се боримо у будућности", истакао је Бахар на конференцији за медије.

Он је додао да је, наравно, разочаран резултатом и да су наивно примљени голови.

"Добро смо почели, пресинг, могли смо да постигнемо три гола у првих шест минута, али нисмо, после два примљена гола, опет смо промашивали шансе и то је прича ове утакмице. Примили смо наивне голове, али то је фудбал. Стварали смо више шанси, нападали смо и нисмо успели да их искористимо. Не могу да уђем на терен и постигнем гол, играчи шутирају. Дешавају се овакве утакмице... Стварали смо добре шансе, имали смо их шест или седам", рекао је Бахар.

image