Спорт

Шта се дешава са Јокићем? Србин не личи на себе, Денвер опет поражен

Актуелни НБА шампион уписао је већ девети пораз у сезони, а други меч у низу испод свог нивоа играо је и МВП прошлосезонског финала
Autor: YouTube / Hooper Highlights

/Кошаркаши Денвера доживели су пораз од Хјустона 106:114 у ноћи између петка и суботе, у новој слабој партији најбољег играча тима Николе Јокића.

Српски центар је у недавном поразу од Лос Анђелес Клиперса имао очајно шутерско вече (9/32), а сада је упркос 23 убачена поена, 16 скокова и пет асистенција - поново био испод свог нивоа.

Јокић је овог пута шутирао из игре 9/26, што је за њега изузетно "мршавих" 35%, а додатно отежавајућа околност за Нагетсе је што су готово током читавог меча били у заостатку за Рокетсима.

Фред Ванвлит са 26 и Џејлен Грин са 25 поена су предводили госте, који су Денверу нанели трећи пораз у низу. Јокић је имао помоћ у Џамалу Мареју, који се после опоравка од повреде вратио са 21 поеном, и Мајклом Портером јуниором са 20 поена.

Ипак, ништа није вредело након што је Денвер дозволио чак 40 поена у трећој деоници, па су сада пали на четврто место Западне конференције. Нагетси су са скором 14-9 иза Даласа (13-8), Оклахоме (14-7) и водеће Минесоте (17-4).

Денвер наредни меч игра против Атланте у Џорџији у ноћи између понедељка и уторка.

image
VV inauguration
banner