Спорт

Мекгрегор сео поред, а Роналду се смучило - ово је најнепријатнији снимак године

Један снимак са боксерског меча у Саудијској Арабији врло брзо постао је виралан, а у главној улози нашли су се славни фудбалер и ММА борац
Мекгрегор сео поред, а Роналду се смучило - ово је најнепријатнији снимак године© Twitter / screenshot / @HappyPunch

Саудијска Арабија је у суботу вече била поприште боксерског спектакла, где је организована борба Ентониа Џошуе и Ота Волина.

Џошуа је рутински стигао до тријумфа, али након меча највише се прича о гостима. Фудбалер Ел Насра Кристијано Роналдо и ММА борац Конор Мекгрегор били су смештени на најбоља места, али нису обојица тиме били очарани.

Наиме, на друштвеним мрежама кружи снимак на коме се види у каквом су односу Португалац и Ирац. Док је Роналдо први заузео своје место, Мекгрегор је пришао и одмах сео поред њега, почевши да са трећом особом говори "преко" Португалца.

Говорили су о руском боксеру Димитрију Биволу, али се све време на Кристијановом лицу могло "прочитати" да му нимало није пријатно и да није баш био заинтересован за оно што Мекгрегор има да каже.

Ирца то није спречило да му све време гласно прича на ухо, а колико је Роналду било непријатно приметили су сви на друштвеним мрежама, па је тај снимак врло брзо постао виралан.

Погледајте ову необичну интеракцију у којој је Конор покушавао да одобровољи Роналда и укључи га у разговор:

image
VV inauguration
banner