Спорт

Тражи се тело руског кошаркаша - откривени детаљи, нестали младић пао с моста

Медији у Русији пишу о томе да се сада трага за телом Антона Петухова, након што је потврђено да је пре пет дана упао у реку Јенисеј

У среду је у Русији вест дана био нестанак младог кошаркаша Антона Петухова, ком се сваки траг изгубио у ноћи између 30. и 31. децембра, а сада су откривене нове информације.

У руском граду Краснојарску у току је потрага за телом 20-годишњег кошаркаша, након што су пронађени снимци о његовом паду са моста, пишу "РИА Новости".

Како је открила позната група "Потрага за несталом децом, позивајући се на саопштење руског Министарства унутрашњих послова, Петрухов је нестао око три сата иза поноћи последњег дана 2023. године.

Од тада нико није имао никакав контакт са њим, а сада су стигле нове информације.

"Током комплексних оперативно-истражних радњи запослених у одељењеу криминалистичке истраге Краснојарског општинског одељења МУП-а Русије, на видео-снимцима је утврђено да је тражени младић упао у реку Јенисеј са Октобарског моста", наводи се у саопштењу.

Петухов је током кошаркашке каријере играо за јуниорски тим ЦСКА из Москве од 2020. до 2023. године, са којим је био шампион јуниорске ВТБ лиге, а од прошле године је наступао за Барнаул.

image