Спорт

Партизан против Макабија креће на све или ништа - Ледеј: Имам добар осећај пред утакмицу

Kошаркаш Партизана Зек Ледеј изјавио је у Београду да је екипа одржала састанак и да има добар осећај пред утакмицу са Макабијем
Партизан против Макабија креће на све или ништа - Ледеј: Имам добар осећај пред утакмицу© Dusan Milenkovic/ATAImages

Партизан ће у петак од 20.30 часова у Штарк арени дочекати Макаби у 21. колу Евролиге - црно-бели екипу из Тел Авива дочекују после пораза у прошлом колу Евролиге од Фенербахчеа резултатом 91:76, док је "понос Израела" у Београду савладао Виртус 95:78.

"Нисам играо неколико утакмица, али то је прошлост. Морам сада да помогнем тиму, нисам хтео да пропустим утакмице, али просто је била таква ситуација, покушао сам што брже да се вратим на паркет, прошао сам кроз пакао да се вратим и помогнем саиграчима. Макаби има добар тим, сигурно ће бити чврсти. Већ дуже време играју добру кошарку, а на нама је да се држимо договора и плана који је тренер осмислио", истакао је Ледеј на конференцији за медије.

Американац је додао да не гледа стање на табели Евролиге.

"Само ме занима шта је нашем тиму потребно да будемо добри и да побеђујемо. Нисмо били на потребном нивоу на претходне две утакмице против Фенербахчеа и Црвене звезде. Имали смо сатанак, имам добар осећај пред утакмицу са Макабијем", констатовао је Ледеј.

Бек Партизана Џејлин Смит додао је да израелски тим има одличну спољну линију.

"Биће сјајан меч, сада крећемо на све или ништа. Узбуђен сам због меча", закључио је Смит.

image