Спорт

Ханга жели победу Звезде против Барсе: То нам је план, одморнији смо

Кошаркаш Црвене звезде Адам Ханга изјавио је да црвено-беле очекује тежак изазов против Барселоне и додао да се нада победи свог тима у 25. колу Евролиге
Ханга жели победу Звезде против Барсе: То нам је план, одморнији смо© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Црвена звезда је у недељу победила Партизан у АБА лиги резултатом 88:86, а потом у уторак и Валенсију 82:64 у 24. колу Евролиге.

Ханга је уочи меча са Барселоном рекао да очекује нову победу свог тима.

"Надам се да хоћемо, то је наш план, још једна дупла недеља, играмо против још једног шпанског тима, стил игре им је мање-више исти. Играмо против тима који је у врху Евролиге на табели, имају сјајну сезону, иако је много људи сумњало у њих после смене тренера. За сада имају одличну сезону, биће ово веома тежак изазов", рекао је Ханга на конференцији за медије у Београду.

Барселона је у среду на свом терену победила Виртус 84:57 и тренутно се налази на другом месту на табели Евролиге са 16 победа и осам пораза, док је Црвена звезда на 12. позицији са скором 10-14.

"Имали смо прилику да се одморимо, имали смо један дан више, а они су играли јуче, данас треба да тренирају. То би требало да буде наша предност", истакао је Ханга.

Утакмица између Црвене звезде и Барселоне биће одиграна у петак од 20.00 часова у "Штарк арени".

image