Спорт

Банки упозорава пред Партизан: Црно-бели су одлучан противник

Виртус ће у Болоњи угостити београдске црно-беле у петак од 20.30 часова
Банки упозорава пред Партизан: Црно-бели су одлучан противник© Dusan Milenkovic/ATAImages

Тренер кошаркаша Виртуса Лука Банки рекао је пред меч против Партизана у 25. колу Евролиге да је та утакмица шанса његовим играчима да се искупе за дебакл у Барселони (57:84).

"Улазимо у утакмицу у светлу убедљивог пораза од Барселоне, желимо да се искупимо за тај неуспех. Знамо да нас чека одлучан противник, који ће на терен послати све ресурсе које има. У завршном делу регуларног тока сезоне, свака утакмица има специфичну тежину", рекао је Банки, а преноси клупски сајт.

"Екипа мора да подигне квалитет игре у односу на меч против Барселоне и морамо да истражимо на терену сваку шансу коју добијемо и искористимо позитивне вибрације навијача."

Улазница за меч који је на програму у петак од 20.30 часова више нема јер су распродате пре неколико дана, а очекује се да на трибинама буде и више стотина навијача Партизана.

Виртус у меч улази са петог места са скором 15-9, док је Партизан са скором 12-12 на позицији број 10, последњој која води у плеј-ин.

У првом мечу, одиграном у Београду 28. децембра прошле године, Виртус је победио резултатом 77:75, а Френк Камински је промашио тројку уз звук сирене.

image
VV inauguration
banner