Спорт

Сферопулос: Никада не коментаришем суђење, али цела Арена је видела грешку

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је после пораза од Жалгириса, да је то била веома тешка и уједначена утакмица, у којој су пресудили ситни детаљи
Сферопулос: Никада не коментаришем суђење, али цела Арена је видела грешку© Dusan Milenkovic/ATAImages

Звезда је у Београду изгубила од Жалгириса 93:91 и себи знатно умањила шансе да се пласира на једно од првих 10 места у Евролиги.

"Била је ово веома тешка и уједначена утакмица од почетка до краја, пресудили су ситни детаљи. Нико није успео да направи већу предност. Наши играчи су дали све од себе да би победили, али нисмо успели на крају да направимо пресудни корак. Недостајали су нам важни играчи, Милош Теодосић, Никола Топић и Бранко Лазић, који нам значе са обе стране терена", рекао је Сферопулос на конференцији за новинаре после утакмице.

Додао је да је Жалгирис у одличном нападачком ритму и да је Црвена звезда покушала у неколико одбрана да их заустави, али су они погађали много тешких шутева.

"Никад не коментаришем суђење да не би био кажњен. Цела Арена је видела грешку, а ако су они то видели онда је тако", закључио је Сферопулос и додао да је Бранко Лазић неизвестан за наступ на Kупу Радивоја Kораћа следеће недеље.

image