Спорт

Сферопулос: Очекује нас утакмица против тима који се изузетно бори, морамо да се држимо плана

Тренер кошаркаша Црвене звезде рекао је пред меч АБА лиге против Морнара да његову екипу очекује утакмица против тима који се изузетно бори у последње време
Сферопулос: Очекује нас утакмица против тима који се изузетно бори, морамо да се држимо плана© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Утакмица 21. кола АБА лиге игра се у недељу од 21 час у дворани "Тополица" у Бару.

"Очекује нас дуел против тима који се изузетно бори у последњим утакмицама. Посебно на свом терену где су добили последње три утакмице. Ми желимо да одиграмо утакмицу на нашем нивоу. Морамо да будемо посебно фокусирани и сконцентрисани, као и да се држимо плана за ову утакмицу". рекао је тренер црвено-белих новинарима.

Ово ће бити 19. дуел два тима у АБА лиги, скор је тренутно 16-2 за црвено беле, а обе победе Морнар је забележио на домаћем паркету.

Kао и Сферопулос, и кошаркаш црвено-белих Дејан Давидовац је опрезан.

"Очекује нас тешка утакмица, одмах после паузе улазимо у ритам са две утакмице у распону од 48 сати. Уважавамо екипу Морнара која се у међувремену од нашег првог меча појачала, забележили су три узастопне победе на свом паркету, боре се сјајно, Ведерс, који је и МВП фебруара игра у одличној форми. Морамо да одиграмо врло озбиљно и одговорно, и дођемо до бодова који нас одржавају на првом месту у финишу регуларног дела сезоне што је такође био један од циљева на старту сезоне", рекао је Давидовац.

Црвена звезда је тренутно водећа на табели са скором 17-3, две победе више од Будућности.

image