Спорт

Новакове речи о Јокићу одзвањају Америком: Ово што Никола ради...

Најбољи тенисер свих времена имао је шта да каже на рачун НБА шампиона и двоструког МВП-а најјаче кошаркашке лиге света
Новакове речи о Јокићу одзвањају Америком: Ово што Никола ради...© Twitter / screenshot / @VicLombardi

Дошао је Новак Ђоковић у Калифорнију да се припрема за Индијан Велс, али то га није спречило и да сврати у Лос Анђелес да погледа меч домаћих Лејкерса и Денвер Нагетса.

НБА шампиони су још једном савладали тим за који наступа Леброн Џејмс, а поново их је предводио феноменални Никола Јокић.

У мечу у ком је уписао 35 поена на путу до тријумфа, Ђоковић је имао прилике да види величину свог сународника, а после утакмице дошло је и до загрљаја двојице суперстарова. Потом је и Новак имао велике речи хвале на рачун Сомборца.

"Овде сам да уживам у кошарци, спорту који много волим. Наравно и да подржим величине какве су Леброн и Никола Јокић", рекао је Новак Ђоковић у разговору са Виком Ломбардијем.

"Он је велики. Он је један од најбољих спортиста које имамо у историји српског спорта. Оно што он ради у последње три године је невероватно, не само за српску кошарку, већ и за европску кошарку. Играти у најјачој кошаркашкој лиги света... Он је невероватан, волим га, волим га као особу и он долази...", рекао је Ђоковић пре поздрава и загрљаја са Јокићем.

Подсетимо, најбољи тенисер света ће ускоро учествовати у Индијан Велсу. Први мастерс сезоне почиње 6. марта, а то ће бити први Новаков наступ од Аустралијан опена.

image