Спорт

Апел Партизана навијачима: Заборавите прошлу сезону, грлом и длановима уз црно-беле

Kошаркашки клуб Партизан саопштио је да за меч са Реалом влада до сада највеће интересовање и навео да ће због тога мере безбедности на дуелу са екипом из Мадрида бити појачане
Апел Партизана навијачима: Заборавите прошлу сезону, грлом и длановима уз црно-белеGetty © Nikola Krstic/MB Media

Kошаркаши Партизана дочекаће од 20.30 часова у београдској "Штарк арени" екипу Реала у 31. колу Евролиге.

"Током читаве евролигашке сезоне, 'Штарк арена' је на утакмицама Партизана дупке пуна, а за данашњи меч влада веће интересовање него за било који други. Тим поводом, Партизан позива све навијаче да у дворану дођу раније и тако избегну гужве на улазима", саопштио је београдски клуб.

Партизан је десети на табели Евролиге са 14 победа и 16 пораза, док је Реал први са скором 24/6.

"Услед повећаног ризика због великог интересовања, мере безбедности ће за вечерашњу утакмицу бити појачане, а клуб овим путем апелује на навијаче да се током утакмице понашају онако како доликује публици са најбољом репутацијом у Европи! Сва негативна дешавања из прошле сезоне, нека у прошлости и остану! Вечерас, нека грла и дланови буду искључиво уз црно-бели тим, без икаквих других алузија", наводи се у саопштењу Партизана.

Партизан истиче да ће кошаркаши црно-белих дати све од себе како би дошли до победе против Реала.

"'Парни ваљак' вечерас игра против великог ривала, али и спортских пријатеља. Вечерас, будимо сви као један у борби за победу која би Партизану много донела у расплету сезоне", пише у саопштењу Партизана.

image