Србија и Балкан

Медведев честитао Додику реизбор на место председника СНСД

Медведев је поручио Додику да је он један од ретких лидера у савременој Европи, који спроводи уравнотежену и мудру политику
Медведев честитао Додику реизбор на место председника СНСД© Tanjug/AP/Ekaterina Shtukina

Заменик председника Савета безбедности РФ и председник Јединствене Русије, Дмитриј Медведев честитао је Милораду Додику реизбор на место председника СНСД-а.

Додик је честитку објавио на друштвеној мрежи Икс.

"Хвала Димитрију Медведеву, председнику Јединствене Русије, на честитки поводом мог реизбора на место председника СНСД-а", написао је Додик.

Како је на почетку навео да је "ово јасан доказ подршке чланова странке курсу, који Ви спроводите".

"Високо ценимо допринос СНСД-а развоју стратешког партнерства између Србије и Русије, јачању вишевековних пријатељских веза, које спајају наше братске народе", наводи се у честитки.

Медведев је поручио Додику да је он један од ретких лидера у савременој Европи, који спроводи уравнотежену и мудру политику, руководећи се, пре свега усмеравањем грађана.

"Поздрављамо и делимо принципијелан став да се афирмише војна неутралност Босне и Херцеговине, да се јача суверенитет земље, те да се она ослободи од спољног менторства", наводи.

Како је Медведев навео, убеђен је да уз Додиково активно учешће, поверљив дијалог и партнерске везе између "Јединствене Русије" и Савеза независних социјалдемократа ће се и даље прогресивно развијати.

На крају је Додику пожелео добро здравље и нови успех у јачању права и заштити интереса РС и њених грађана.

image
VV inauguration
banner