Србија и Балкан

Абазовић: Торта за Спајића може да се одмрзне у сваком тренутку

Преговори о Влади Црне Горе улазе у последњи месец, а још нема ни назнака о договору странака које би могле да чине нову власт
Абазовић: Торта за Спајића може да се одмрзне у сваком тренутку© A.K./ATAImages

Премијер Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић казао је да његов ГП УРА још није добио никакав званични позив од мандатара Милојка Спајића за нову рунду преговора о влади.

"Нисмо добили никакав званични позив, нити на њему инсистирамо. Ако буде било позива ми никад нисмо бежали од дијалога са било ким, то не значи да ћемо се договорити... Наша позиција је чиста. Торта може да се одмрзне у сваком тренутку и да се уручи", казао је Абазовић, одговарајући на питања новинара након полагања камена темељца за изградњу нове основне школе у Радовићима.

На питање да ли постоји нешто од чега Грађански покрет УРА у преговорима неће одустати, Абазовић поручује да не би прејудицирао пре него што тај позив буде упућен.

"Мислим да су се преговори требало потпуно другачије водити са потпуно другачијом платформом и јасним принципима каква влада треба грађанима Црне Горе и каква одговара грађанима у неком наредном периоду", навео је Абазовић.

image