Србија и Балкан

Пуцњава на КиМ: Повређен полицајац у Сувој Реци, осумњичени у бекству

Повређени полицајац је ван животне опасности
Пуцњава на КиМ: Повређен полицајац у Сувој Реци, осумњичени у бекствуwww.globallookpress.com © Depo Photos/Keystone Press Agency

Косовски полицајац повређен је у пуцњави која се догодила током пљачке златаре у Сувој Реци.

Четири осумњичена лица су у бекству, преноси "Репортери".

Полицијски поручник у Призрену Шаћир Битићи изјавио је да је повређени полицајац ван животне опасности, а да су осумњичени у бекству.

"Данас око 15:45 стигла је информација да је у Сувој Реци у току оружана пљачка једне златаре. Одмах су обавештене полицијске патроле Полицијске станице Сува Река које су изашле на лице места. Око 16:03 добили смо информацију да је сумњиви аутомобил путнички. Чим је полиција стигла на лице места, осумњичени су пуцали на полицију. Повређен је полицијски службеник, указана му је лекарска помоћ и ван животне је опасности. Сумња се да су у пљачку умешана четири лица, који су у овом тренутку у бекству", рекао је Битићи.

Градоначелник општине Баљи Мухаремај апеловао је на грађане да остану мирни.

"Управо сам разговарао са командиром полиције о случају пљачке у једном локалу у Сувој Реци и обавештен сам да се случај истражује. Апелујем на све да остану мирни и сачекају званичан извештај. Надам се да се овај случај више никада неће поновити у будућности", написао је Мухаремај на Фејсбуку.

image