Србија и Балкан

Београд: Од следеће среде бувљак на новој адреси

На новом Бувљаку биће и 60 локала и 130 паркинг места за наше суграђане који буду долазити својим возилом, а из свих делова града моћи ће брзо и лако да се стигне јер до ове локације води 9 аутобуских линија плус линија Беовоза чија се станица налази на 150 метара

Свечано отварање Београдског бувљака, који се са Новог Београда сели на Миљаковац, на адресу Варешка бб, заказано је за 13. децембар у 17 сати. До краја месеца, закупци ће омогућити попусте до 30 посто на одређене артикле.

"Чувени Београдски бувљак од среде, 13. децембра почиње да ради на новој адреси, то је пијаца Миљаковац, улица Варешка бб - званични назив Београдског бувљака биће Отворени тржни центар Миљаковац - Београдски бувљак", рекла је за Танјуг Јелена Николић, из Јавно комуналног предузећа "Београдске пијаце".

Она је истакла да није само адреса то што је ново - нов је амбијент, модеран и комфоран и омогућиће и закупцима и многобројним суграђанима који се већ година снабдевају на Бувљаку да у далеко лепшим условима купују робу широке потрошње по популарним ценама чему Бувљак дугује популарност у којој ужива.

"Нови Београдски бувљак простираће се на 12.000 квадрата, од тога је 4 хиљаде квадрата наткривено и ту ће бити смештено 230 боксева тезги. Простор је и осветљен и покривен видео надзором како би закупци могли да раде до вечерњих часова у свим временским условима", рекла је Николић.

На новом Бувљаку биће и 60 локала и 130 паркинг места за наше суграђане који буду долазити својим возилом, а из свих делова града моћи ће брзо и лако да се стигне јер до ове локације води 9 аутобуских линија плус линија Беовоза чија се станица налази на 150 метара одавде.

"Отварање новог 'Београдског бувљака' почиње у среду у 17 часова, уз Београдски ноћни маркет и ДЈ-а. Велика предновогодишња журка за отварање ће бити уприличена, а наши закупци ће омогућити попусте до 30 посто на одређене артикле до краја децембра", рекла је Николић.

image