Србија и Балкан

Обијене просторије странке Оливера Ивановића у Косовској Митровици

Заменица убијеног лидера ГИ СДП Оливера Ивановића, рекла је да је ово још један сраман притисак и ударац, те да су јутрос долазећи на посао затекли ужасан призор, који их је, према њеним речима подсетио на дан када је убијен Ивановић
Обијене просторије странке Оливера Ивановића у Косовској МитровициGetty © Erkin Keci/Anadolu Agency

Непознате особе провалиле су у током ноћ и промениле браве на вратима на просторијама Грађанске иницијативе Слобода, демократија, правда, убијеног политичара Оливера Ивановића у Косовској Митровици, изјавила је Ксенија Божовић из те иницијативе за Танјуг.

Божовић, која је била заменица убијеног лидера ГИ СДП Оливера Ивановића, рекла је да су јутрос долазећи на посао затекли ужасан призор, који их је, према њеним речима подсетио на дан када је убијен Ивановић.

"Проваљена су врата, чак су и замењене две браве, на првом и другом спрату где је постављен и катанац. Испред су биле и наше мердевине које су користили да поцепају нашу заставу која је отргнута", рекла је Божовић.

Додала је да не зна чему све ово када се још увек води судски поступак у случају убиства некадашњег лидера ове странке, Оливера Ивановића

"Ово је још један сраман притисак и ударац, разочарани смо. Нисмо могли да поставимо камере јер нам је речено да судски процес траје и да не смемо ништа да дирамо. Ми значи не можемо а неко може да дође и да ради овакве ствари. Не знам ко је могао ово да уради с обзиром да је овде човек настрадао и да се процес још води и да још увек не знамо ко је то урадио", закључила је Божовић.

Случај је пријављен тзв. Косовској полицији и увиђај је току.

image