Свет

Од порно звезде до државног непријатеља Украјине: Како је Ева Алфи (з)грешила на Криму

Звезда филмова за одрасле, једна од највољенијих међу Украјинцима, угрозила је националну безбедност па је тако са "Порн хаба" завршила на злогласном сајту "Миротворац"
Од порно звезде до државног непријатеља Украјине: Како је Ева Алфи (з)грешила на КримуGetty © Ethan Miller

Јака ли је национална безбедност земље коју угрожава једна порно глумица! А управо то је, судећи по сајту "Миротворац" Украјини урадила звезда филмова за одрасле Ева Алфи, која је зато и "заслужила" да се нађе на њиховој злогласној слици за одстрел.

На странци посвећеној плавокосом порно изданку "малигног руског утицаја" објављена је и слика глумице са обнаженим грудима. Чисто да се зна са каквим проблемима Украјинци имају посла!

Јер, Алфи је, судећи по овом сајту, заправо подметнуо Кремљ, како би "легитимизовала окупацију Крима".

Дакле, ако сте помислили да је глумица чије је право име Јулија Романова, Кијев угрозила својим видео остварењима са "Порн хаба", оманули сте!

Није да није "опасно" то што је баш једна Рускиња у 2022. години била најтраженији појам који су у претрази куцали украјински посетиоци порно сајта - али, разлози због којих се Алфи нашла на листи на одстрел далеко су "компликованији".

Она је заправо крива што је свој уметнички опус обогатила снимајући на Криму.

"Намерно је прекршила државну границу Украјине у циљу продора на Крим који су заузели руски освајачи. Учествовала је у покушајима легализације окупације Аутономне Републике Крим од стране руских освајача", оптужио ју је злогласни украјински сајт.

Алфи је иначе прворангирана еротска звезда на популарној веб страници за одрасле, има више од 870 милиона прегледа и 1,9 милиона претплатника. У априлу је добила "Порн хабову" награду за "најпопуларнијег женског извођача кога су одабрале жене".

Колико је, зато, са оваквом њеном популарношћу међу Украјинцима, потез "Миротворца" лојалог украјинској влади, подржаван у народу- остаје да се види.

Јер, људима је и у ратним условима потребно забавних садржаја. Макар они били и руски.

image
VV inauguration
banner