Свет

Амерички ветеран: Украјина постаје вазал НАТО-а и "Волстрита"

Зеленски уништава земљу, а њен народ продаје страним државама и банкама
Амерички ветеран: Украјина постаје вазал НАТО-а и "Волстрита"© Chip Somodevilla/Getty Images

Зеленски, зарад војне помоћи не продаје само душу Украјине већ и њено тело, поручује бивши маринац и официр Стејт департмента Метју Хо.

Амерички ветеран је, у интервјуу за Јутјуб канал "Суд слободе" судије Ендрјуа Наполитана, поручио да је циљ континуираног снабдевања Кијева наоружањем да се Зеленски одржи на власти, а да се рат настави.

"Осим уништавања земље, ту је и уништавање становништва и животне средине – а идеја је и да се овај рат настави још много година и да добије статичну линију фронта. Оно што би заиста могло да се деси јесте да се овај сукоб претвори у нешто слично ономе што се десило током рата у Ирану и Ираку, када су постојале такве статичне линије фронта", предвиђа Хо.

Док Зеленски склапа своје пословне комбинације будућност Украјине, према оцени маринца, прелази у руке компанија као што су "Блекрок", "Вангард" и "Голдман Сакс", а крајњи резултат свега тога јесте да Украјина постаје власништво других земаља и институција, а посебно банака.

"А чак и ако одмах замахнемо чаробним штапићем да све то прекинемо, Украјина ће остати њихова својина. Биће вазал не само НАТО-а, већ и компанија са Волстрита", упозрава Хо.

То је, како каже, као у старој поучној причи: "узимаш нешто што ти користи, али шта дајеш заузврат?"

"У овом случају он продаје не само душу овог народа, већ и његово тело – у смислу да ће сви они припадати неком другом", закључује бивши официр Стејт департмента.

image