Свет

Ово је неприхватљиво: Трампу Млађем послат мистериозни бели прах, алармиране власти

Најстарији син Доналда Трампа рекао је да је инцидент вероватно мотивисан "мржњом" према његовом оцу
Ово је неприхватљиво: Трампу Млађем послат мистериозни бели прах, алармиране властиGetty © JNI/Star Max / Contributor

Јединица за опасне материје позвана је у дом Доналда Трампа Млађег, сина бившег америчког председника, на Флориди, након што је добио претњу смрћу и коверту у којој се налази мистериозна бела супстанца.

Безбедносне власти позване су у Трампову резиденцију у предграђу Палм Бича, након што је Трамп Млађи отворио пошту из које је излетео неидентификовани прах, рекли су извори за "Дејли бист".

"Није важно каква је ваша политика, ово је неприхватљиво", рекао је Трамп Млађи. "Ово је заправо друга коверта са белим прахом која ми је послата поштом. Прошли пут када нам се то догодило, мој отац је био председник и моја тадашња жена ју је отворила док су моја деца била поред ње", рекао је он "Дејли колеру".

"Тужно је што живимо у друштву у којем би политика и мржња левице према мом оцу натерали људе да раде тако луде ствари, али ту смо, нажалост", додао је.

Иако власти тек треба да идентификују супстанцу, портпарол Трампа Млађег је рекао да се чини да син бившег председника није у опасности. "Резултати теста супстанце нису показали о чему је тачно реч, али експерти не верују да је смртоносна", навео је портпарол.

По друштвеним мрежама кружи фотографија наводног писма послатог Трампу Млађем у коме се помињу и његова браћа Ерик и Барон, као и Џеред Кушнер, муж Иванке Трамп и бивши високи званичник у Трамповој администрацији.

"Колико живота ће бити уништено пре него што психопата Доналд буде ућуткан?", стоји у наводном писму и додаје се да "унук Ли Харвија Освалда мора да заврши свој уговор".

image