Спорт

Тренинг меч Ђоковића и Кирјоса у Мелбурну распродат за 58 минута: "Ау каква брука!"

Ник Кирјос је имао занимљив коментар након што је сазнао да су све улазнице за његов тренинг са Новаком Ђоковићем уочи Аустралијан опена биле распродате у рекордном року
Тренинг меч Ђоковића и Кирјоса у Мелбурну распродат за 58 минута: "Ау каква брука!"Getty © Sarah Reed / Stringer

Новак Ђоковић је стигао у Мелбурн годину дана након што је у јануару 2022. био депортован из Аустралије. Овог пута имао је далеко другачији дочек у том граду, након освајања првог турнира у сезони у Аделејду.

Али пре Аустралијан опена, Ђоковић ће бити део спектакла са Ником Кирјосом, а њихов догађај на "Род Лејвер арени" распродат је за само 58 минута.

Организатори Аустралијан опена саопштили су пре неколико дана да ће уочи почетка турнира наплаћивати улазнице симболичним износима за тренинг мечеве учесника турниар, а све како би прикупили новац у хуманитарне сврхе.

Тако је тренинг меч Ђоковића и Кирјоса привукао далеко највише пажње, а медији из Аустралије саопштили су да је тај догађај распродат за само 58 минута. Њихов тренинг меч је на програму у петак и биће реприза финала Вимблдона прошле године. Наравно, ни овог пута то није могло да не буде прокоментарисано од стране самог Кирјоса.

"Вау, Ник Кирјос је лош за спорт! Ау каква брука, национална срамота! Како се усуђује да распрода још један стадион, како је само бахат", иронично је Аустралијанац писао на Твитеру о себи.

Кирјос је често био на мети удара аустралијске јавности због свог понашања, а прошле године је гнев нације навукао због својих јавних иступа у којим је бранио Ђоковића током судског процеса када Србину није било дозвољено да уђе у земљу јер није вакцинисан.

image