Спорт

Ћави љут на играче Барселоне: Одиграли смо најгори меч у сезони

Каталонци су изгубили од Алмерије и то се нимало није допало њиховом тренеру
Ћави љут на играче Барселоне: Одиграли смо најгори меч у сезониGetty © Marco Luzzani / Stringer

Тренер Барселоне Ћави Ернандез извинио се навијачима каталонског клуба због пораза од Алмерије (0:1), у мечу 23. кола шпанске Ла Лиге, преносе шпански медији.

"Љут сам, јер смо одиграли најгору утакмицу ове сезоне, посебно у првом полувремену. Морамо да се извинимо навијачима, потпуно смо подбацили. Не разумем шта се десило у првом полувремену. Можда смо уморни после елиминације из Лиге Европе", рекао је Ћави.

Барселона је прва на табели Ла Лиге са 59 бодова, док је Реал други са 52, али је пропустила прилику да додатно побегне највећем ривалу, након Реаловог ремија против Атлетика.

"Грешили смо у првом полувремену и због тога морамо да се извинимо навијачима. Морамо да будемо самокритични, пошто смо до сада били добри у Ла Лиги", додао је тренер Барселоне.

Ћави је током утакмице добио жути картон, што му је пети ове сезоне у Ла Лиги. Он неће моћи да води Барселону на наредном мечу у шпанском првенству против Валенсије, који је на програму 5. марта.

"То је моја грешка. Протестовао сам, а није требало да то урадим. Због тога служи жути картон, сада крећем испочетка", закључио је Ћави.

image