Спорт

Шта је све Нејмар добио од Саудијаца? Вилу и авион, три аутомобила и хрпу пара за Инстаграм

Бразилски суперстар није од Ел Хилала добио "само" 100.000.000 евра по сезони, већ се у његовом уговору налазе и бројне друге ставке које ће га додатно размазити
Шта је све Нејмар добио од Саудијаца? Вилу и авион, три аутомобила и хрпу пара за Инстаграм© Twitter / screenshot / @DeadlineDayLive

Бразилац Нејмар потписао је уговор са Ел Хилалом и тако завршио своју шестогодишњу авантуру у Пари Сен Жермену, у трансферу вредном скоро 100.000.000 евра.

Али уговор који је Бразилац потписао са клубом из Саудијске Арабије све је само не обичан – шпански "Ас" открио је невероватне ставке које се у њему налазе. Закључак је јасан: Нејмар ће добити све што је могао да пожели.

Остаје да се види колико има истине у наводима шпанског листа, али они тврде да су открили подужу листу хирова које су Саудијци одлучили да испуне Нејмару.

Прва ставка је да ће Нејмар живети у кући која има 25 соба, базен дугачак 40 метара и три сауне. Имаће петоро људи запослених да брину о његовој кући, а ту су и три супер луксузна аутомобила – по један Бентли, Астон Мартин и Ламборгини.

Ипак, неће Нејмар њима баш управљати, пошто ће имати и свог возача на располагању 24 часа дневно. Уз то, момак из града Моги дас Крузес ће имати и приватни авион којим ће моћи да путује без икаквих чекања.

"Ас" пише и да ће сви рачуни за хотеле, ресторане и бројне друге услуге током Нејмарових слободних дана бити послати на рачун клуба и да ће их Ел Хилал плаћати.

А ако понекад одлучи да на својим друштвеним мрежама, попут Инстаграма, направи објаву у којој ће промовисати Саудијску Арабију – за сваку такву објаву добиће по 500.000 евра.

На све ове сулуде ставке, не треба заборавити ни "тричавих" 100.000.000 евра које ће сјајни дриблер зарађивати по сезони. Иначе, он ће у Ел Хилалу играти уз Сергеја Милинковић-Савића, а како се чини, и Александра Митровића.

image