Спорт

"Први пут видим Богдана таквог, једно се променило": Јокић се јавио после рекорда Србина

Богдановић је у поразу свог тима постао први играч у историји Атланте који је успео да погоди и 10 тројки и забележи макар 40 поена на једном мечу
"Први пут видим Богдана таквог, једно се променило": Јокић се јавио после рекорда СрбинаGetty © Kevin C. Cox / Staff

Богдан Богдановић је убацио 40 поена и поставио рекорд каријере у мечу који је Атланта изгубила 122:129 против Денвера, а звезда Нагетса Никола Јокић коментарисао је феноменалан наступ капитена репрезентације Србије.

Јокић је био срећан због саиграча из националног тима, након што је овај постигао невероватних 10 тројки на том сусрету.

"Срећан сам што сам га видео здравог и без повреда. Мислим да је ово први пут након дуго времена да се он заиста креће нормално и да нема никакве болове. Сећам се када је имао овакве утакмице, деловало је да не промашује ниједан шут", рекао је Јокић о Богдановићу после утакмице.

Јокић је на мечу убацио 25 поена, имао је помоћ Џамала Мареја са 29 поена и Џулијена Стротера са 22. И поред тога, Денвер је морао жестоко да се помучи да би зауставио Атланту и Богдановића.

"Играли смо као да смо били у паници. Победа је победа и то је оно што је најважније", поручио је суперстар из Сомбора након што су Нагетси прекинули серију од три узастопна пораза.

image