Спорт

Звезда продала још једног талента - Митровић у Италији за 1.300.000 евра

После Косте Недељковића, црвено-бели су продали и крилног фудбалера
Звезда продала још једног талента - Митровић у Италији за 1.300.000 евра© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Црвена звезда је потврдила још једну продају једног од својих младих фудбалера ове зиме, пошто је озваничен прелазак Стефана Митровића у Верону.

Италијански клуб је реализовао трансфер крилног фудбалера у трансферу који се према писању медија креће у висини од 1.300.000 евра, уз 20 одсто од следећег трансфера.

"Стефан Митровић је напустио Црвену звезду. Млади фудбалер после 72 одигране утакмице и 13 постигнутих голова одлази у Верону. Стефане, пуно среће у наставку каријере жели ти твоја Звезда", стоји у клупској објави.

Верона је на клупском сајту потврдила да је момак рођен 2002. године у Крушевцу потписао уговор, али није саопштила детаље. Митровић је каријеру почео у Канади, где је одрастао, пре него што се вратио у Србију и потписао за Напредак из Крушевца.

У Звезду је прешао 2022. године, а у дресу репрезентације Србије уписао је два наступа. Претходно су црвено-бели реализовали трансфер 18-годишњег Косте Недељковића у Астон Вилу, али ће десни бек до краја сезоне играти за Звезду на позајмици.

image
VV inauguration
banner