Спорт

Бурно обраћање Обрадовића: Партизан државни пројекат? То је највећа лаж

Црно-бели ни трећу годину под вођством Жељка Обрадовића није успео да стигне до трофеја у националном купу
Бурно обраћање Обрадовића: Партизан државни пројекат? То је највећа лаж© TV Arenasport / screenshot

Кошаркаши Партизана ни ове године нису успели да освоје Куп Радивоја Кораћа, пошто су у суботу увече у финалу изгубили од Црвене звезде - 79:85.

Тренер црно-белих Жељко Обрадовић жалио је за шансама свог тима у окршају у нишкој хали "Чаир".

"Мислим да је утакмица била веома добра, имали смо своје шансе, али у завршници смо били брзоплети у одлукама. Нисмо контролисали емоције и то је разлог неуспеха", рекао је Обрадовић, који се потом осврнуо на суђење.

"Жао ми је због свих људи који су дошли и који воле Партизан. Мислим да три момка нису била дорасла да суде финале. Нису били на нивоу да суде утакмицу. Организација је била врунска, честитам на свему и атмосфера је била лепа", истакао је Обрадовић на конференцији за медије.

Откад сам дошао, прича се да је Партизан "државни пројекат", да сам ја "државни пројекат" већа лаж није изговорена, додао је трофејни тренер.

"Апелујем на људе из клуба да изађу са подацима, да видимо како смо ми државни пројекат. Ја сам као тренер освојио много трофеја, али је АБА прошле године најдражи, јер знам у каквим условима смо играли."

Трећи пут нисмо освојили трофеј овде у Нишу, али нека се из организације запитају како овакве судије суде финале, нагласио је он.

"Преузео сам одговорност, то сам рекао играчима. Моји лимити су прошли, не могу да утичем на њих. Срећа па имамо паузу, да размислим шта ћемо и како ћемо", поручио је Обрадовић.

image
Парада победе у Москви уживо на РТ Балкан
banner