Спорт

Сферопулос одушевљен: Честитам терапеутима Звезде што су оспособили Теодосића

Кошаркаши Црвене звезде освојили су по 10. пут у клупској историји трофеј Купа Радивоја Кораћа, пошто су у суботњем финалу савладали Партизан 85:79
Сферопулос одушевљен: Честитам терапеутима Звезде што су оспособили Теодосића© Dusan Milenkovic/ATAImages

Тренер црвено-белих Јанис Сферопулос честитао је својим играчима на добро одиграној утакмици.

"Није лако играти дерби у оваквој атмосфери. Ово је сјајан дан за нашу организацију", почео је Сферопулос након финала у нишкој хали "Чаир".

Црвени-бели су четврти пут узастопно освојили трофеј.

"Нисмо почели добро. Партизан је у првом полувремену контролисао утакмицу. За нас је јако важна била завршница првог полувремена када смо реаговали добро у одбрани, такође смо у нападу били добри", истакао је грчки стручњак.

Велики кредит дајем тиму који је радио сјајно са играчима, имали смо много проблема али пошто смо на крају победили нема потребе за изговорима, додао је он.

"Имали смо проблем са Лазићем и Теодосићем. Зато желим да честитам терапеутима који су учинили све да они играју на овом мечу", рекао је Сферопулос и нагласио да је сваки играч дао све од себе.

"Играчи су се много трудили. Видели сте који су напор пружили како би победили на овом мечу. Због проблема које смо имали са Лазићем и Теодосићем, имали смо само један тренинг са контактом. Сваки играч је дао све од себе како би се освојио трофеј", закључио је Сферопулос.

image