Спорт

Милојевић похвалио Партизан: Видели смо њихову намеру, свака част на припреми меча

Црвено-бели би могли да и четврту годину у низу освоје "дуплу круну", пошто су се још једном пласирали у финале најмасовнијег такмичења
Милојевић похвалио Партизан: Видели смо њихову намеру, свака част на припреми меча© Dusan Milenkovic/ATAImages

Фудбалери Црвене звезде пласирали су се у финале Купа Србије, пошто су на стадиону "Рајко Митић" савладали Партизан 2:0 и тако остали у трци за још једну "дуплу круну".

Тренер црвено-белих Владан Милојевић је био задовољан виђеним од свог тима и проласком у његово прво финале националног купа.

"Јако добро припремљена утакмица од стране Партизана. Партизан је имао своје шансе, Глазер је одбранио две-три феноменалне, као и Јовановић. Данас су покушали са Калулулом, са Гохом иза Баждара... Када смо видели коју 11-орицу ће мој колега Дуљај да изведе, отприлике смо видели идеју" почео је Милојевић након меча.

"Свака част на припремљеној утакмици. Мислим да је био добар дерби, две добре екипе, срећни смо што идемо даље, то нам је био циљ. Ово је моје прво финале са Звездом и посебно сам срећан. Освојио сам Куп са Чукаричким, али никад са Звездом нисам био у финалу. Знам да играмо са Војводином, али нећемо размишљати о њој вечерас. Похвалио бих и навијаче, имали су шта да виде", рекао је Милојевић за ТВ Арена спорт.

image
VV inauguration
banner