Спорт

Натхо продужио уговор с Партизаном: Догодине у Лиги шампиона

Израелац је ставио параф на још један уговор са клубом из Хумске
Натхо продужио уговор с Партизаном: Догодине у Лиги шампиона© FK Partizan / Miroslav Todorović

Бибарс Натхо, капитен израелске репрезентације и фудбалер Партизана, продужио је у среду уговор са црно-белима и за сезону 2023/2024.

Натхо, који је у Партизан дошао у сезони 2019/20, не крије одушевљење потписаним уговором на који је параф ставио генерални директор, Милош Вазура.

Офанзивац Партизана је много пута истицао да и после активне играчке каријере жели да са породицом остане у Београду и ради у ФК Партизан.

"Срећан сам што сам потписао уговор на још једну годину. Биће то моја пета година у Партизану. Веома сам срећан због тога, али не само ја, већ и моја породица, јер волимо Београд и Србију и ја се овде осећам као код своје друге куће. Срећан сам што настављам даље са Партизаном и надам се да неће бити последња година. Надам се да ћу своју каријеру завршити овде и да ћу остати у овом клубу још дуго и посла окончања играчке каријере, јер се овде осећам добро", почео је Натхо, који од ове године има и српски пасош, па се у домаћем фудбалу не рачуна као странац.

"Сви ме поштују и цене и волим то. И наравно, што се тиче фудбала, желим да будемо још бољи и свиђа ми се план и програм који мој клуб има за следећу годину. Желимо бити што бољи и спремнији како бисмо ову сезону завршили што боље, а самим тим се квалификовали за Лигу шампиона следеће године. Настављамо са идејом да изградимо веома снажан тим, који може да се бори у Лиги шампиона и, наравно, да се бори за трофеје следеће године у домаћем првенству и Купу. Даћу све од себе да им узвратим то поверење", поручио је Бибарс Натхо.

image