Спорт

"Ја једино да се клонирам": Јокића питали после пораза, сви се смејали одговору

Српски центар је у свом стилу одговарао на питања на новинара
"Ја једино да се клонирам": Јокића питали после пораза, сви се смејали одговору© YouTube / screenshot / House of Highlights

Кошаркаш Денвера Никола Јокић изјавио је да је Минесота сјајна и талентована екипа, али је истакао да ће се Нагетси борити за пласман у наредну фазу плеј-офа у НБА лиги, преносе амерички медији.

Минесота је у ноћи између суботе и недеље у гостима победила Денвер 106:99 и повела 1:0 у полуфиналу плеј-офа Западне конференције НБА лиге.

"Сјајна су екипа, талентована. Показали су због чега су били први на табели у већем делу ове сезоне", рекао је Јокић на конференцији за медије после меча.

На питање шта би поправио у игри у наредној утакмици, српски кошаркаш је одговорио у свом стилу.

"Волео бих да имам идентичног клона, па да изађем и одморим, а он да игра. Онда да се ја вратим свеж и све тако."

Серија се игра на четири победе, а наредни меч на програму је за два дана у Денверу.

"Задовољан сам шутевима које сам узео. Неке сам погодио, неке нисам, али то је кошарка. Покушаћемо да их победимо на следећој утакмици. Не знам шта је нама недостајало, они су погодили велики број шутева. Неки су били отворени, неки нису, али то је део кошарке. Морамо да их терамо да шутирају што теже шутеве, да их терамо да се потруде што више да би постигли поене", додао је Јокић.

У екипи Минесоте бриљирао је Ентони Едвардс, који је постигао 43 поена.

"Он је фантастичан играч, специјалан кошаркаш. Поштујем га због свега што може да уради на терену. Борићемо се до краја. Међутим, Минесота није само Едвардс, видели сте и остале кошаркаше, који су одиграли сјајно. Било би боље да смо победили, али и то је кошарка", рекао је Јокић.

Управо је и Едвардс имао сјајне речи на рачун Србина.

"Невероватно, тако је сјајан осећај да победите најбољег играча на свету и најбољу екипу на свету", рекао је Едвардс.

image