Србија и Балкан

"Ја нисам терориста": Љиљана Аксентијевић из Звечана одговорила на Куртијеве претње

Потпредседник Српске листе Игор Симић је нагласио да је госпођа Љиљана Аксентијевић угледан грађанин општине Звечан, неко ко је живео и са Србима и са Албанцима
"Ја нисам терориста": Љиљана Аксентијевић из Звечана одговорила на Куртијеве претње© Танјуг/стр

Љиљана Аксентијевић, радница општине Звечан, коју је Аљбин Курти данас из Приштине, са скупштинске говорнице, означио као вођу терориста из Звечана, отворила је душу пред српским и албанским медијима и истакла како јој тешко падају оптужбе из Приштине.

Љиљана цео живот станује у Звечану, а због повреде кичме има проблем са доњим екстремитетима.

"Ја нисам терориста, ја сам само овде на свом радном месту, желим да одбраним своје радно место, да радим у општини као и до сада. А терориста нисам, нити ћу да будем", додала је Аксентијевић, преносе "Новости".

На коментар новинара да је данас Аљбин Курти њу означио као вођу терориста, упитала је "да ли личи на вођу терориста"?

Потпредседник Српске листе Игор Симић је нагласио да је госпођа Љиљана Аксентијевић угледан грађанин општине Звечан, неко ко је живео и са Србима и са Албанцима. Она у овој општини пружа услуге свим грађанима, без обзира на националност. 

"Ово вам је пример како се лажним вестима ствара слика о злим и поквареним Србима, криминалцима. Тако да вас молим да пренесете истину како то у ствари заиста изгледа. Ово је важно због њене безбедности и због свих људи који су стављени на ту листу да се види ко су и шта су. Да су и остали људи ту, довели бисмо их овде да видите о коме се ради, али мислим да је Љиљана најбољи пример", рекао је Симић.

image