Србија и Балкан

Лавров честитао Додику победу: Резултати показали подршку доследној политици

Наша сарадња са Републиком Српском заснива се на међусобном поштовању и блискости приступа актуелним међународним питањима, поручио је Сергеј Лавров у честитки Милораду Додику
Лавров честитао Додику победу: Резултати показали подршку доследној политициwww.globallookpress.com © Nedim Grabovica/Xinhua/MFA Russia/via Globallookpress.com

Министар спољних послова Руске Федерације Сергеј Лавров упутио је честитке Милораду Додик поводом убедљиве победе на изборима за председника Републике Српске.

Додик је на Твитеру захвалио Лаврову који је навео да резултати гласања "јасно показују подршку принципијелној и доследној политици коју води Милорад Додик и Савез независних социјалдемократа, а која је усмерена на одбрану интереса српског становништва у БиХ и продубљивању свеобухватних односа са Русијом".

"Наша сарадња са Републиком Српском заснива се на међусобном поштовању и блискости приступа актуелним међународним питањима. Рачунам на наставак дијалога који доприноси јачању практичних веза и искреног пријатељства наших народа. Желим Вама, председниче, много успеха у раду на новој, веома одговорној функцији, добро здравље и благостање", написао је Лавров у честитки коју је Додик поделио са пратиоцима на друштвеној мрежи Твитер.

image