Србија и Балкан

Судар трамваја и аутобуса на Трошарини: Повређено 10 Београђана, двоје теже

До несреће је дошло када је аутобус на линији 50 ударио у трамвај на линији 9, који је потом искочио из шина на раскрсници Улице војводе Степе и Кружног пута
Судар трамваја и аутобуса на Трошарини: Повређено 10 Београђана, двоје теже© РТС_Принтскрин

Најмање десет особа, од чега две теже, повређено је јутрос око шест сати у судару градског аутобуса и трамваја на Трошарини у Београду.

Из Хитне помоћи су саопштили да су особе са тежим повредама превезене на Ургентни центар, а према претходним информацијама теже су повређени 35-годишња жена и 35-годишњи мушкарац.

"Имамо око десет повређених, још једна наша екипа је на лицу места. Два пацијента са тешким телесним повредама збринута су на лицу места по протоколу за трауме и превезена су на Ургентни центар ради даље дијагностике и лечења као и сви остали повређени путници који су превезени у Ургентни центар ради даље дијагностике и лечења", наводи др Бојана Аћимовић из Хитне помоћи.

Повређено је шест особа из аутобуса, а у трамвају три путника и возач.

До несреће је дошло када је аутобус на линији 50 ударио у трамвај на линији 9, који је потом искочио из шина на раскрсници Улице војводе Степе и Кружног пута.

На месту саобраћајне несреће налазиле су се четири екипе Хитне помоћи и полиција.

Увиђај је у току.

image
VV inauguration
banner