Србија и Балкан

Месечни специјал подкаста "Локомотива": Избори у Србији између (анти)политике и емотивних уцена

У специјалном "Џем сешън" издању подкаста "Локомотива" аутори Тиосав Пурић, Андреа Јовановић, Дарко Делић и Марко Николић разговарали су о догађајима који су обележили месец новембар
Месечни специјал подкаста "Локомотива": Избори у Србији између (анти)политике и емотивних уцена

На тачно годину дана од почетка емитовања подкаста "Локомотива", Јутјуб цензори одлучили су да донесу одлуку о укидању канала, док је новембар месец у Србији обележио почетак политичке кампање пред парламентарне, београдске и локалне изборе који ће се одржати у 65 градова и општина који су заказани за 17. децембар. Аутори су разговарали о томе како су поједини политички и ванполитички актери искористили емотивну уцену и изабрани пут антиполитичке борбе.

Може ли колективни Запад да опстане без цензуре, шта смо виделу у почетној фази политичке кампање у Србији, која је главна тема кампање, ко и зашто пореди Србију са "зверињаком", када ће се завршити сукоб Израела и Палестине, како је протекла посета председника Кине Сједињеним Државама, као и шта чека Аргентину након доласка Хавијера Милеја на место председника - сазнајте у новој - специјaл епизоди подкаста "Локомотива".

image