Србија и Балкан

Кнежевић: Стање у сектору безбедности Црне Горе никад горе

Безбедносни сектор одавно подсећа на откачени вагон који ће сваког тренутка искочити из шина и сурвати се у провалију, каже Милан Кнежевић
Кнежевић: Стање у сектору безбедности Црне Горе никад горе© R.R./ATAImages

Председник Демократске народне партије, чланице коалиције За будућност Црне Горе, Милан Кнежевић, оценио је да је стање у сектору безбедности Црне Горе "никад горе".

"Безбедносни сектор одавно подсећа на откачени вагон који ће сваког тренутка искочити из шина и сурвати се у провалију. Последња седница Одбора за безбедност и одбрану је била отрежњујућа за грађане који су мислили да је безбедносни сектор национална светиња која штити безбедност државе. А оно испаде да су ситни лопови који обијају трафике, краду хидрофоре и бале сена у двориштима, прави академици за многе који се бусају у безбедносна и функционерска прса", навео је Кнежевић у интервјуу за портал подгоричке "Борбе".

Један његов пријатељ је, како је казао, сва дешавања и међусобне оптужбе назвао: "гадлук".

"Али, за разлику од њега, ја мислим да је ово добро за Црну Гору и да без оваковог гадлука не би ни могли да видимо у каквом расулу живимо", рекао је Кнежевић.

Он је додао да истовремено исказује неизмерљиво задовољство што је "изван тог гадлука", и што ће, како је истакао, наставити да раскринкава све облике удруживања криминалних кланова и носилаца најважнијих функција у држави.

image
VV inauguration
banner