Русија

Шојгу честитао 8. март: Посебно хвала мајкама које су васпитале наше хероје

Руски министар одбране Сергеј Шојгу је истакао значај жена у војсци, рекавши да данас више од 300.000 жена служи и ради у Оружаним снагама Русије и професионално извршава задатке који су им додељени
Шојгу честитао 8. март: Посебно хвала мајкама које су васпитале наше херојеwww.globallookpress.com © MOD Russia

Жене оплемењују срца мушкараца и надахњују на велика достигнућа, поручио је руски министар одбране Сергеј Шојгу, честитајући припадницама лепшег пола Међународни дан жена.

"На данашњи дан честитамо најмилијим и најдивнијим женама на свету – нашим мајкама, сестрама и кћерима. Ви дајете живот и чините га светлијим и хармоничнијим", поручио је Шојгу.

Остварујете успех на свим пољима захваљујући вашој осетљивости, пажњи и упорности у постизању циљева, нагласио је руски министар одбране, истичући рад жена у војсци.

"Данас више од 300.000 жена служи и ради у Оружаним снагама Русије и  професионално извршава задатке који су им додељени", навео је Шојгу.

Посебне речи захвалности упутио је и мајкама "наших момака" јер су, наставио је министар, одгајиле праве патриоте и храбре браниоце отаџбине који смело и несебично штите независност и сигурну будућност Русије.

"Драге наше жене! Искрено и дубоко ценимо све што радите за нас. Честитамо вам Међународни дан жена! Од свег срца вам желим здравље, срећу и благостање", додао је Шојгу.

image